Headquarters
Austria
Belgium
Brazil
China
France
Germany
India
Italy
Korea
Lebanon
Netherlands
Poland
Russia
Singapore
Spain
Sweden
Switzerland
de frit
United Kingdom
USA
LATAM
MEA
SEA
Erbe Worldwide

Please choose a website and your preferred language.

Erbe Sweden AB

SEDAN 1851 – EN STARK OCH INNOVATIV GRUPP AV FÖRETAG.

Som ett familjeägt företag utvecklar, tillverkar och marknadsför Erbe system för professionell användning inom olika medicinska discipliner över hela världen.

Sedan företaget grundades har Erbe kontinuerligt omformat och anpassat sin verksamhet till en ständigt föränderlig verklighet inom flera viktiga discipliner som gastroenterologi, allmänkirurgi, gynekologi, bronkoskopi och urologi. Portföljen omfattar utrustning och instrument för diatermi, termofusion, plasmakirurgi, kryokirurgi, vattenjet för kirurgi och bilddiagnostik.

Under de senaste tio åren ökade försäljningen med 75% och antalet anställda med 85%, vilket renderat i cirka 1800 anställda över hela världen. Idag har den internationella koncernen försäljnings- och serviceenheter samt leverans- och produktionsenheter över hela världen. I mer än 110 länder och med 18 försäljnings- och serviceenheter och det internationella distributörsnätverket. Cirka 260 anställda arbetar inom forskning och utveckling. Det intensiva samarbetet med välrenommerade användare från medicinska skolor och sjukhus är nyckeln till framgång med vilken Erbe framgångsrikt främjar utvecklingen inom medicin.

 

ERFARENHET OCH KOMPETENS


Erbe Sverige är ett dotterbolag till Erbe Gmbh. Vi kommer till dig med lång erfarenhet av diatermi och endoskopi. Vår personal står för expertis inom områdena diatermi, rökgasevakuering, operationsinstrument, tillsammans med endoskopi och interventionell pulmonologi. Vana vid att utbilda och stödja vårdpersonal som arbetar med Erbes produkter. Redo att bidra till Er fortsatta utveckling och största möjliga patientnytta.
 

SERVICE OCH SUPPORT


Vi startar upp med en fullt fungerande serviceorganisation. Här hittar du teknisk expertis som har utvecklats under mer än 20 år med Erbes produkter. Vi täcker in allt från förebyggande underhåll, eventuella reparationer samt utbildning av teknisk personal.
 

ORGANISATION


Vårt huvudkontor med serviceverkstad ligger i Stockholm. Här finns kundtjänst med lättillgänglig support gällande produkter och beställningar. Vi kommer att leverera produkter till dig direkt från Erbes huvudkontor i Tyskland, samt från vårt lager i Stockholm.

Erbe Sweden AB
Enebybergsvägen 16
18236 Danderyd
Stockholm

Product and Service Hotline:
Phone +46 (0)8 442 8800
info.se@erbe-med.com